Är du smart på mat?

Vet ni vad?
I fredags hämtade vi ut ett stort paket från matsmart. Det vägde hela 18,8kg och innehöll allt det här!
 
 
Kalaset gick på 373kr inklusive frakten på 49kr. I butik hade vi istället fått lägga ut drygt 850kr.
 
Ett utmärkt sätt att köpa skafferivaror alltså. I fredags gjorde vi en stor sats med chili con carne (burkarna ni ser väger över 2kg styck) och ett helt gäng matlådor står nu i frysen. Helt perfekt för oss som inte hinner laga mat varje vardag och därför gärna kör på storkok.
 
Det här ska bli vår nya grej. Drygt 1 gång i månaden kommer vi att beställa ett paket med basvaror som går åt hemma hos oss. I och med att det är så höga rabatter har vi även möjlighet att prova lite udda saker som är för "dyrt" att testa i vanliga fall. Den här gången blev det sesamsåsen som föll under den kategorin.
 
Om vi lägger mindre pengar på mat kan vi lägga mer på sparande...
 
Låt pengarna jobba
/HelenaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

barnspar.blogg.se

Välkommen till Barnspar, bloggen där vi avlivar alla gamla myter kring sparande och istället lotsar dig fram till ett enkelt sparande som varken kräver så mycket tid eller energi från dig. Du får följa de olika barnportföljer jag har (en portfölj kallas det konto där man samlar sina aktier och fonder) och kan alltså om du vill kopiera dem rakt av. Bloggen vänder sig till de som vill spara till sina eller andras barn men det går att använda precis samma metoder för ett långsiktigt sparande till sig själv. Låt pengarna jobba /Helena

RSS 2.0